PŘIPRAVUJEME ŠKOLENÍ Z OBLASTI PRACOVNÍHO PRÁVA

hei option 4Pro naše členské organizace chystáme na začátek měsíce listopadu Školení z oblasti pracovního práva. Jde o oblast, které je pro odborovou práci stěžejní a která nás provází každým dnem. Stále jsme konfrontováni tím, že musíme řešit řady situací, kdy zaměstnanci, ale i zaměstnavatelé čelí otázkám, ke kterým potřebují fundované stanovsko od odborů. Proto je nebytně nutné si udržovat rozhled a povědomí o tom, co umožňuje či zakazuje poněkud nepřehledná legislativa a řady předpisů v oblasti pracovního práva.

Školení povede zkušený lektor a odborník v oboru pracovního práva JUDr. Jaroslav Stránský, Ph.D.

Naposledy se takové školení konalo již před delším časem, v roce 2018. Díky pandemii jsme museli řadu akcí a aktivit odložit, proto jsme rádi, že se opět vracíme k tomu, že stále vzděláváme zástupce našich členských organizací.

Nyní budou tedy mít funkcionáři našich členských organizací možnost seznámit se se všemi novinkami, které se za tuto dobu udály v celé oblasti a dozvědět vše potřebné pro svoji každodenní odborovou činnost, aby mohli pomáhat nejen svým členům, zaměstnancům, ale i zamětsnavatelům, kteří mnohdy neví, jak mají některé situace řešit.

Školení se bude v konat v úterý 2. listopadu v Olomouci. Moc se na všechny nahlášené účastníky těšíme.