ČTVRTÁ SEZONA V CHORVATSKU JE ZA NÁMI!

IMG 2582Letošní pobytové zájezdy na Jadran, které organizoval náš svaz ve spolupráci s Cestovní kanceláří WES z Nového Jičína, jsou už jen krásnou a hřejivou vzpomínkou. Letos jsme již počtvrté nabídli možnost našim členům a jejich rodinám se vypravit do krásného prostředí slunné Dalmácie, do malého a oblíbeného letoviska Pakoštane.

Několik desítek odborářů a jejich rodin se spokojeně rekreovalo v hezkém a příjemném prostředí. Zajištěnu měli nejen dopravu, ubytování v apartmánech či studiích a polopenzi, ale i možnost výběru z řady zajímavých výletů. Například celodenní plavbu do NP Kornati, půldenní plavbu za delfíny, která byla pro všechny mimořádným zážitkem, návštěvu Zadaru s proslulým romantickým západem slunce či výlet do okolí Vranského jezera a na vyhlídku Kamenjak s úchvatnými výhledy na celé pobřeží.

Snad největší radost dělaly účastníkům z řad našich odborářů, a především jejich dětem, čisté a prostorné pláže a azurově modré moře. Na výběr měli z řady blízkých pláží s mírným i divokým přístupem do moře. V dosahu ubytování byla i řada restaurací a obchodů v centru obce, s hezkou promenádou a řadou stánků se suvenýry.

I když letošní zájezdy byly poznamenány hysterií spojenou s pandemií, díky níž se nakonec kapacita zájezdu zcela nenaplnila, ale díky dohodě s cestovní kanceláří se pobytové zájezdy uskutečnily v plném rozsahu. Zájezdy proběhly zcela hladce a bez sebemenších komplikací.

Těší nás, že se v uplynulých čtyřech sezónách s námi dostaly k moři již více než tři stovky našich odborářů a jejich rodin. Reakce jak přímých účastníků letošního zájezdu, tak i zájemců, kteří se nakonec z různých důvodů zájezdu nezúčastnili jsou jednoznačně pozitivní a již nyní dostáváme poptávky, jestli i v příštím roce budeme organizovat tento oblíbený zájezd k moři.