DOBA DOVOLENÝCH A ODPOČINKU NASTÁVÁ

247B6673 0EB3 4220 85DD A51C22D9C04EKolegové, odboráři, přátelé,

měsíc červen je u konce a pro naprostou většinu lidí začíná jedno z nejoblíbenějších období v roce. Doba horkých letní dnů, sluníčka, koupání, táborů, volna a dovolených. Každý z nás má právo na volné dny a odpočinek, a načerpání nových sil. Každá práce je sice jiná, a jinak náročná, ale odpočívat musíme všichni. Alespoň na několik dnů v roce tak mít čas se věnovat rodině, koníčkům, zálibám a zážitkům a také obyčejnému lenošení.

I přes všechna úskalí a hrozby, které nám letošní jaro připravilo se uskuteční námi pořádaný pobytový zájezd k Jaderskému moři v chorvatské Dalmácii. Po třech letech jsme opustili Biograd na Moru a nově budeme poznávat malebnost letoviska Pakoštane a jeho okolí. Už se všichni těšíme až za pár dnů vyrazíme na cestu. Jsme rádi, že se nám to podařilo.

Ať už tedy budete poznávat svět a krásy různých zákoutí planety, anebo zůstanete věrni domácí půdě a budete znovu objevovat krásy v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, přejeme vám všem příjemné prožití léta, bohaté zážitky a vydatný odpočinek.