RODINNÝ VÍKEND V LUDVÍKOVĚ SE USKUTEČNÍ JIŽ POČTVRTÉ

EE0FEF2F 3F71 4967 A6B7 A8A1DFBA3962Zveme Vás v poslední zářijový víkend (27. - 29.9.) na tradiční Víkendový rodinný pobyt v retro zařízení v Ludvíkově u Karlovy Studánky. Letos, již počtvrté.

Celý rozsáhlý areál je naprosto ideální pro aktivní rodinný pobyt a zábavu.

Sejdeme se v pátek odpoledne a po ubytování začneme pobyt večeří. Večer bude v případě zájmu seznamovací večer (pro ty, kteří se ještě neznají) s možností společné zábavy. V sobotu po snídani je možnost buď individálního programu které nabízí atraktivní okolí Ludvíkova (Karlova Studánka, Vodopády Bílé Opavy, Praděd, Vrbno pod Pradědem, Zlaté Hory apod.) anebo společná vycházka do okolí Ludvíkova, které slibuje nevšední zážitek a zažití nepoznaného. Po večeři bude opět možnost se společně pobavit, uspořádat táborák anebo odpočívat po celém dni. V neděli po snídani se uskuteční krátká vycházka na oblíbenou skalní vyhlídku, kde v poledne celý pobyt ukončíme. Po poledni pak bude následovat individuální odjezd domů.

Akce je vhodná opravdu pro každého, kdo nechce sedět doma, ale chce strávit příjemný víkend s přáteli v krásné a klidné jesenické přírodě. Kapacita zařízení je sice velká, nikoliv neomezená. Proto se nám v případě zájmu ozvěte co nejdříve.

Plakát k akci najdete ZDE.